ALICANTE

Alicanten ja Suomen välillä on matkustustarve, joka ansaitsee suoran lentoyhteyden

Toteutimme ensimmäisen suoran lennon Helsingistä Malagaan 1. kesäkuuta. Kuva Malagan lentokentältä.

Norwegian ilmoitti, että se peruu kaikki Espanjan ja Suomen väliset lentonsa ainakin heinäkuun ajaksi. Tämä on ikävä uutinen varsinkin Alicanten osalta, sillä sieltä ei ole nyt lainkaan suoraa lentoa Suomeen. Alicantessa on tälläkin hetkellä runsaasti suomalaisia, joilla on tarve päästä heinäkuun aikana suomeen. Myös Suomessa on paljon niitä ihmisiä, joiden tulisi päästä sujuvammin Alicanteen.

Olemme käyneet asiaan liittyen keskusteluja Alicantessa toimivien AthletiQ ja Scandic Centerin kanssa, jotka olivat järjestämässä kotiutuslentoja Alicantesta Suomeen korona kriisin alkaessa. Näiden toimijoiden kannustamana päätimme nyt järjestää suoria lentoja Helsinki-Alicante reitille. 

Ensimmäinen suora lento toteutetaan lauantaina 11. heinäkuuta. Lähtöajat pyritään saamaan mahdollisimman mukaviksi. Tarkoitus on, että Helsingistä Alicanteen lento lähtee aamupäivällä ja takaisin Alicantesta Helsinkiin iltapäivällä. Seuraavat vastaavat lennot toteutetaan keskiviikkona 22. heinäkuuta sekä lauantaina 1. elokuuta.

Lennon hinta on 335 euroa. Matkan voit ostaa joko verkkokaupastamme tai Scandic Center myymälästä.

Toteutimme ensimmäisen suoran lennon Helsingistä Malagaan 1. kesäkuuta. Lentojen järjestäjänä olemme saaneet matkustajilta runsaasti positiivista palautetta. Myös useat mediat ovat olleet kiinnostuneita tästä uudesta toiminta-ajatuksestamme.

Share to: